a

Gegarandeerd de kosten van jouw wagenpark verzekering omlaag.

Je betaalt teveel geld voor je wagenpark.

Wij zien dat ondernemers teveel betalen aan hun wagenpark. Onze belofte: wij brengen deze kosten gegarandeerd omlaag. Onze beloning is op basis van geleverde prestaties, dus weet jij zeker dat we hard voor je rennen.

Wat gaan we voor jou doen

Wij zijn wagenparkspecialisten. We maken een uitgebreide risicoanalyse van je wagenpark. We identificeren je huidige situatie en de verbeter potentie. Daar investeren we echt tijd en specialistische kennis in. Met deze uitgebreide analyse zullen verzekeraars jou een scherpere premie offreren. Je risico’s zijn nu immers in beeld en er is een plan hoe je grip gaat houden op deze risico’s.

Wat kost jou dat

Wij hebben onze belofte vaak succesvol bewezen. Daarom betaal je voor onze geleverde prestatie, niet voor de inspanning. We rekenen je éénmalig 50% van het verschil tussen je huidige jaarpremie voor je wagenparkverzekering en je nieuwe lagere jaarpremie. Dit levert jou dus altijd geld op.

Grip op risico

Afhankelijk van je schadebeeld kan het zijn dat een verzekeraar meer inspanning vereist om je schadebeeld te verlagen. Bij hoog-risico klanten is maandelijkse DriverLinQ ondersteuning dan ook onderdeel van het plan van aanpak. Graag ondersteunen we je hiermee want aandacht voor schadepreventie gaat je veel geld besparen. Ook deze kosten verdien je dubbel en dwars terug omdat wij de schadefrequentie en de schadelast in je bedrijf omlaag brengen.

Heb je telematica in je voertuigen?

Nog beter, we maken een supervisor login en zorgen dat je elke maand beschikt over actionable-data zodat je data in acties kunt omzetten. Dat hoeft je niet veel tijd te kosten omdat wij dat haarfijn voor je voorbereiden.

Perfromance Based

Onze beloning is op basis van de voor jou gerealiseerde besparing. Bespaar jij niks, dan betaal je ons ook niks. Realiseren we een mooie besparing, dan betaal je ons een deel van de gerealiseerde besparing.

1 ding weet je zeker, als je niet in actie komt krijg je in november weer een brief dat je premies voor 2025 omhoog gaan.

In 9 stappen naar lagere kosten:

  1. kennismaking & uitleg werkwijze
  2. opdracht om te gaan besparen
  3. intensieve analyse + risico inventarisatie bij jou op locatie
  4. opleveren analyse + plan van aanpak / risicobeheersing
  5. jouw verzekeringsadviseur vraagt offertes op met je schadepreventie plan
  6. na deskundig advies van jouw adviseur kies je de beste offerte die bij je past
  7. 50% besparing jaar 1 factuur | DriverLinQ
  8. optie: opvolging voor € 249,– p/m maandelijks opzegbaar
  9. ondersteuning & specialistisch advies

Een effectief schadepreventie beleid is maakbaar

DriverLinQ vertelt je graag hoe je dat ook voor elkaar krijgt en hoe wij dat doen bij andere klanten. Plan hier een online kennismaking in. Dit levert je altijd nieuwe inzichten op.

De makkelijkst verdiende euro’s zijn de euro’s die je niet meer uitgeeft.

a

Wagenpark analyse

Recht naar je doel met de wagenpark analyse

Schadepreventie advies

Verbeter je wagenparkpresaties met pragmatisch advies

Vloot elektrificatie

De juiste stappen naar vloot elektrificatie

Verzekering

Grip op premie door risicobeheersing

Telematica Service Provider

Van data naar tastbare acties