a

Meerwaarde voor Telematica Service Providers

Ontketen de kracht van je telematica oplossing door data om te zetten in acties

Als telematica service provider wil je dat je klanten maximaal voordeel ervaren van de telematica oplossing waarmee jullie het verschil ten opzichte van de concurrentie hebben gemaakt. In de praktijk zien we dat veel van onze klanten onvoldoende gebruik maakt van die mogelijkheden die telematica biedt. Denk aan niet juist ingerichte dashboards of geen koppelingen met externe data zoals brandstof leveranciers. Hoe creëer je meerwaarde voor je klant?

Onze dienstverlening is speciaal ontworpen om te zorgen dat eindgebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de door telematica gegenereerde data. We analyseren de gegevens en vertalen ze naar zinvolle inzichten, waardoor je klanten betere beslissingen kunnen nemen. Of het nu gaat om brandstofbesparing, schadevermindering of andere doelen, we zorgen ervoor dat de data wordt omgezet in concrete acties die verder gaan dan track & trace. 

Brandstofbesparing

Met behulp van onze geavanceerde analyses identificeren we inefficiënties in het brandstofverbruik van voertuigen. We helpen je klanten bij het optimaliseren van routes, het monitoren van rijgedrag en het implementeren van effectieve brandstof besparende technieken. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op brandstofkosten en een grotere duurzaamheid van het wagenpark. 

Schadereductie

Onze analyses onthullen patronen en trends in het rijgedrag die kunnen leiden tot ongevallen of schade. Door proactieve meldingen en waarschuwingen in te stellen, helpen we je klanten bij het verbeteren van de veiligheid op de weg en het verminderen van het aantal ongevallen. Dit resulteert in lagere verzekeringskosten, minder stilstand van voertuigen en een hogere tevredenheid van klanten. 

 

Implementatie partner

Naast onze analyses en inzichten, kunnen we je ook ondersteunen als implementatiepartner. Ons ervaren team zorgt voor de correcte installatie en configuratie van telematica hardware in voertuigen. We waarborgen dat alle hardware goed functioneert, zodat je klanten direct kunnen profiteren van de voordelen van telematica. 

We laten data spreken 

Wij begrijpen we de uitdagingen waarmee telematica service providers te maken hebben. Laat ons je helpen om de waarde van je data te maximaliseren en je klanten te voorzien van optimale inzichten. Samen kunnen we de efficiëntie verbeteren, kosten verlagen en de tevredenheid van je klanten vergroten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw telematica diensten naar nieuwe hoogten kan brengen. 

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij staan klaar om jouw klanten te ondersteunen.

Stap 1: Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact op.

(Aan)vraag Coaching

Wagenpark analyse

Recht naar je doel met de wagenpark analyse

Schadepreventie advies

Verbeter je wagenparkpresaties met pragmatisch advies

Vloot elektrificatie

De juiste stappen naar vloot elektrificatie

Verzekering

Grip op premie door risicobeheersing

Telematica Service Provider

Van data naar tastbare acties