a

Persbericht:
Krachtig advies als middel voor schadepreventie

Mark Maaskant, oprichter van the RoadsafetyLAB dat in maart van dit jaar werd overgenomen door Nationale Nederlanden, start een nieuw initiatief om logistieke dienstverleners te helpen met het verlagen van hun wagenpark kosten.

De onderneming levert een oplossing voor ondernemers met slecht en moeilijk verzekerbare wagenparken als gevolg van een hoge schade last. DriverLinQ is een strategisch partner in krachtig en specialistisch schadepreventie advies voor het neerzetten en vasthouden van een succesvolle wagenpark strategie.

Coaching en kennisoverdracht

“Dat doen we door te leren en te coachen hoe je een effectief schadepreventie beleid formuleert, implementeert, realiseert en onderhoud. Met een schadepreventie specialist bereik je sneller je doel en voorkom je dat geld en tijd investeert in de verkeerde zaken”, aldus mede oprichter Jan-Willem Lambregtse.

Waarde toevoegen als belofte

Er zijn veel initiatieven die logistieke ondernemers kúnnen helpen. Vaak betekent dat weer (extra) hardware inbouwen of nog een extra portal met maandelijkse kosten. Je mist dan nog steeds een echte oplossing om het aantal schades daadwerkelijk omlaag te krijgen en het rijgedrag te verbeteren.

DriverLinQ leert en coacht ondernemers, hub managers en wagenpark beheerders hoe je met reeds aanwezige data uit je bedrijf wél blijvende impact maakt.

“We zijn zeker van de toegevoegde waarde van onze dienstverlening. Daarom beloven we de ondernemer dat de investering in schadepreventie advies zichzelf dubbel en dwars terugbetaald”.

“We zijn zeker van de toegevoegde waarde van onze dienstverlening. Daarom beloven we de ondernemer dat de investering in schadepreventie advies zichzelf makkelijk terugbetaald”.

Elektrisch vervoer en wagenpark verzekering

“DriverLinQ helpt ondernemers ook met het neerzetten en uitrollen van een succesvolle en toekomst bestendige strategie rondom elektrisch rijden.

We werken voor verzekeraars die DriverLinQ coaching inzetten om risico’s bij hun klanten te beheersen. Vanuit dit netwerk zijn we in staat om ónze klanten een voordeligere verzekeringspremie te bieden die past bij het nieuwe schadepreventie beleid en verbeterde schadebeeld”, vertellen de ondernemers.

Veiliger verkeer

Het aantal aanrijdingen tussen (bestel)auto’s en kwetsbare verkeersdeelnemers is enorm toegenomen. Het is voor logistieke dienstverleners dan ook echt zaak om werk te maken van veilige verkeersdeelname door hun chauffeurs.

Benieuwd naar wat DriverLinQ voor jouw organisatie kan besparen? Laten we eens kennismaken, levert je altijd nieuwe inzichten op. 

a

Wagenpark analyse

Recht naar je doel met de wagenpark analyse

Schadepreventie advies

Verbeter je wagenparkpresaties met pragmatisch advies

Vloot elektrificatie

De juiste stappen naar vloot elektrificatie

Verzekering

Grip op premie door risicobeheersing

Telematica Service Provider

Van data naar tastbare acties