a

Wagenpark analyse

Waar sta je nu, waar wil je naar toe en welke acties moet je daarvoor doen

We maken haarfijn inzichtelijk waar je nu staat en wat daar de kosten en consequenties van zijn. We helpen je met het definiëren van een realistisch doel en laten je zien welke noodzakelijk vereiste acties nodig zijn om in een zo recht mogelijke lijn bij je doel te komen. 

Je huidige schadepreventie status is afhankelijk van verschillende factoren, waarvan de belangrijkste zijn: schadefrequentie, schadeverloop, verzekeringspremie, geclaimde en on-geclaimde schades, brandstof (energie)verbruik, safety-culture, onderhoud en reparatiekosten.

Deze intensieve scan doen we niet van achter een scherm. Een van onze specialisten loopt met jou mee én rijdt met je collega’s mee om zelf te ondervinden met welke doelgerichte en pragmatische acties jouw organisatie het best geholpen kan worden.

Met deze uitgebreide analyse weet je welke acties noodzakelijk zijn om je doel te bereiken en heb je een plan van aanpak om in actie te komen. Dit kan je volledige zelf doen of je maakt een aantal uur per maand gebruik van een DriverLinQ specialist om je te helpen met de implementatie en uitrol van een schadepreventie beleid.

 

Het resultaat van deze analyse is niet alleen het vertrekpunt voor jouw weg naar succes. Het biedt onze klanten regelmatig een directe besparing op de verzekeringslasten.”

Hoe kunnen we jou helpen?

Vandaag is een goede dag om te starten met schadepreventie. Wij helpen je hier graag mee!

Stap 1: Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact op.

(Aan)vraag Wagenparkscan

Wagenpark analyse

Recht naar je doel met de wagenpark analyse

Schadepreventie advies

Verbeter je wagenparkpresaties met pragmatisch advies

Vloot elektrificatie

De juiste stappen naar vloot elektrificatie

Verzekering

Grip op premie door risicobeheersing

Telematica Service Provider

Van data naar tastbare acties