a

Met krachtig en specialistisch advies zorgen wij ervoor dat je schadefrequentie daalt en de kosten van je wagenpark omlaag gaan.

DriverLinQ stuurt met een ketenaanpak gericht op:

  • NCultuur in je bedrijf
  • NBeleid dat je hanteert
  • NData die je beschikbaar hebt
  • NTechniek in en om je voertuigen
  • NTevreden en gemotiveerde mensen

Dit is DriverLinQ

De waarde die wij toevoegen is het geld wat nu weglekt in je onderneming. DriverLinQ is een strategisch partner in schadepreventie voor wagenparken.  We verkopen géén trainingen, hardware, software of wéér een extra dashboard.

We leveren hoogwaardige, specialistische kennis die je in staat stelt om met doelgerichte acties de schadefrequentie van het wagenpark fors te verlagen.

Met hopen, willen en wensen breng je de schadefrequentie in je wagenpark niet omlaag.

Wél door in actie te komen. DriverLinQ is krachtig, pragmatisch en doelgericht schadepreventie advies.

We maken inzichtelijk welke noodzakelijk vereiste acties er gedaan moeten worden om van de huidige situatie naar de gewenste situatie te komen en helpen je met de uitvoering hiervan.

We helpen je met het normaliseren van veilig en duurzaam rijgedrag in de hele organisatie. Dat scheelt veel geld, moeite en potentieel leed en letsel.

 

Verandering begint met in actie komen. 1 ding is zeker, als je niets doet, zijn de kosten van je wagenpark volgend jaar nóg hoger.

Mark Maaskant

Ik krijg energie van het bedenken, implementeren en uitvoeren van acties die bijdragen aan het verminderen van ongevallen in het verkeer.

Met een goed plan, helder beleid, het juiste team en met de juiste data help ik met de uitrol van een succesvolle wagenparkstrategie. Dat doe ik door in te laten zien welke noodzakelijk vereiste acties benodigd zijn om het doel te realiseren. 

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je had en verandering begint met in actie komen.

Ik krijg mensen en teams mee in mijn enthousiasme, ambitie, commitment én doorzettingsvermogen.

Resultaat behoeft geen uitleg. Graag help ik jou met het verbeteren van jouw wagenpark strategie. Het beste moment om te starten is nu. Stel je voor dat je géén actie onderneemt en alles blijft zoals het is. Is dat acceptabel voor jou?

Max Tönis

Klanten vertellen me wel eens dat ze m’n pragmatische aanpak waarderen. Resultaatgericht te werk gaan zonder zaken onnodig gecompliceerd te maken is voor mij een succesrecept.  

Met een achtergrond in de mobiliteitssector geef ik advies over zaken als elektrificatie, trainingen en ADAS-rijhulpsystemen. Ervaring met change management zorgt ervoor dat ik veranderingen in organisaties weet te borgen.

In een markt met ontzettend veel oplossingen maar ontzettend weinig impact probeer ik het verschil te maken door ondernemers te helpen aan meetbaar resultaat. Of dit nu het reduceren van schadelast en brandstofverbruik is, het beschermen van het imago en tegengaan van hoog verloop of misschien nog wel het belangrijkst: zorgen dat iedereen ’s avonds veilig thuiskomt.

 

Hoe kunnen we
jou helpen?

Heb jij een uitdaging in je wagenpark organisatie? We helpen je graag! Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact op.

(Aan)vraag via de Over ons pagina

Wagenpark analyse

Recht naar je doel met de wagenpark analyse

Schadepreventie advies

Verbeter je wagenparkpresaties met pragmatisch advies

Vloot elektrificatie

De juiste stappen naar vloot elektrificatie

Verzekering

Grip op premie door risicobeheersing

Telematica Service Provider

Van data naar tastbare acties